Anna & Tor

You're Mine - Disturbed

HUR DET BLEV TILL

När jag hoppade in i detta projektet hade Anna och Tor redan avbokat allt en gång, och nu hade vi ett år (till) på oss att planera om. Detta är ett bröllop som egentligen skulle ske mitt i en pandemi, men pågrund av omständigheterna avbokades det, gång på gång...

PLANERINGEN

Vi planerade ett bröllop som skulle vara för 70 personer, sen 50 personer, sen 8 personer, för att sen avboka det helt! Vi planerade ett sommarbröllop men det blev ett Allahelgona bröllop för 50 personer. Som ni ser så lyckades vi tillsammans!

Under planeringen hade vi hela tiden kontinuerliga möten via datorn, för även vi ville hålla distansen.

Jag ringde till leverantörer, hade koll på deras checklistor och kom hela tiden med positiva ord.

Recension av Anna & Tor

"Utan Elina hade vårt drömbröllop aldrig blivit av! Vi var ett av de par som behövde planera om vårt bröllop pga. Covid-19, inte bara en utan två gånger. När det var dags att planera om en tredje gång så tog bensinen slut - vi kände mest för att ge upp hela projektet. MEN tack vare att vi hade Elina med på resan blev det inte så. Hon tog kontakt med leverantörer, planerade om och höll oss på banan och tur det för det blev hur bra som helst! Elina hjälpte oss hitta leverantörer, bolla idéer och förstod verkligen vår vision. När vår dag närmade sig var det många som reagerade på att vi inte var stressade, men vi visste ju att Elina hade koll på allt, körschema, toastmadame, leverantörer - you name it - Elina hade koll. Vi fick en helt perfekt bröllopsdag där alla eventuella missöden och kriser var hanterade innan de ens nådde oss. Vi rekommenderar alla att ha en koordinator till sitt bröllop - och Elina är ett självklart val. Hade vi gift oss igen så hade vi valt henne direkt (och har redan tipsat både släkt och vänner)!"

RESULTATET

Dagen innan träffades jag, brudparet och tostmadame och vi gick igenom körschemat från start till slut och lämnade inget till slumpen! Vi dekorerade lokalen och ceremoni platsen tillsammans.

När dagen kom var jag på plats tidigt. Jag fortsatte att dekorera och tog emot DJ, vigselförrättaren och pratade med kökspersonalen.

Toastmaster och brudtärnorna var med bruden så jag tog även emot gästerna och visade dom vart de skulle samlas.

Efter ceremonin så dekorerade jag vidare med blomsterarrangemangen som varit vid altaret så de kom i mindre vaser och ut på borden.

Jag var på plats från start till slut Och det var en helt magisk dag, tack för jag fick spendera den med er!

Fin bild

Utan Elina hade vårt drömbröllop aldrig blivit av! Hon förstod verkligen vår vision! Vi rekommenderar alla att ha en koordinator till sitt bröllop - och Elina är ett självklart val!

Anna & Tor

Intresserad att veta vad jag kan göra för dig?

Låt mig hjälpa er lyfta den bördan. Jag vet hur det är. Jag har gått igenom det ni gör, massvis av gånger.

kontakta mig