Morot & Calle

The Beatles - Here Comes The Sun

Lördagen den 17 Juni- bröllopspunkarna blir gifta!

Hur blev det till

Året var 2022, @brollopspunkarna behöver en koordinator som är med under hela deras dag för att de själva ska kunna slappna av och släppa allt på deras bröllopsdag.

Jag ställde mig först i kö för detta uppdraget och till min stora glädje var jag deras favorit!

Planering

Isabella som vi kallar för Morot och Calle har planerat detta bröllopet i 2 år. De har gjort alla dekorationerna, pysslat och klippt och gjort allt själv! De har gjort ett dunder jobb, och ni kan följa deras resa som de gjorde på deras Instagram: @brollopspunkarna

Jag kom in i bilden direkt och vi pratade under hela året med varandra om allt! Jag är den som gillar att vara nyfiken och engagerad i alla deras planer.

I planeringen fram till stora dagen så hade vi möten, jag pratade med deras toastmasters och dagen innan körde jag 5 timmar upp till dom.

Resultatet

Jag var på plats dagen innan, jag mötte upp familj och vänner som alla stod och jobbade. De som inte hade någonting att göra satte jag i jobb. Anledningen jag satte deras familjer i jobb var för jag hade koll på hela deras schema, vad kunde vi göra dagen innan och vad kan vi göra samma dag.

Tid är en lyxvara och den ska man ta till vara på.

Dagen det!
Jag åkte till deras hotell för att kolla hur de alla mådde för att sen åka till lokalen och fortsätta med lite små pyssel.
Alla hjälpte till även denna dagen och de var alla så underbara!

Vi sätter blommor i alla vaserna, pyntar vigsel platsen, körde och hämtar musikern, därefter kommer serveringspersonalen och tar hand om plockmaten som är innan bröllopet, samt förbereder champagnen som ska vara efter vigseln.

Mitt jobb är att se till att allt hinns med, därför ber jag andra om hjälp för jag ser att jag kommer inte kunna hinna med allt.  

Under ceremonin

Som en överraskning till Calle ifrån Morot var att hon hade bokat Jens Lekman Som spelade och sjöng The Beatles - Here Comes The Sun. Så när de går in får han höra honom sjunga deras låt, som var otroligt fint och känslosamt.

Efter ceremonin som var så vacker med allsång och så personligt gick alla vidare till minglet, med bubbel och chips.
När middagen startade var det Toastmasterns jobb att ta kommandot, vilket de gjorde med bravur! Det var tydliga besked att inga klyschiga lekar ska vara med utan det ska passa dom. Vi hade alla tre planerat detta i förväg och det blev så bra!

De hade anlitat servitriser och en bartender som jag hade gjort ett schema till och vi hade god kommunikation hela dagen.

När middagen tog slut fick alla svalka sig utomhus där ett band hade kommit och spelade musik. Alla fick fortsätta mingla, to foton och dansa!
Jag och personalen gick in i lokalen igen och tog bort alla borden för snart ska det vara dags för Brudparets första DJ set! Och sen så var festen igång!

Strax innan 12 på kvällen så plockade vi fram nattamaten, toast! Så enkelt men blir så lyxigt med en varm macka, rekommenderar!

Morot & Calle
"-Vi anlitade Elina som vår dagskoordinator till vårt bröllop. Men ordet dagskoordinator är egentligen lite underminerande av allting hon gjorde. Vi hade ett par möten med Elina inför bröllopet där hon hjälpte oss reda ut eventuella frågetecken och funderingar. Några veckor innan bröllopet tog hon över all kontakt med våra leverantörer, vilket var SÅ skönt att slippa. Hon hade också möte med våra toastmasters och hjälpte dem med upplägget för middagen. Elina var en ovärderlig hjälp och stöttning inför och under bröllopet. Lättnaden man kände när hon kom till bröllopslokalen dagen innan var enorm. Vi hade inte klarat det utan henne! Hon är dessutom rolig, snäll och en fantastisk psykolog för ett stressat brudpar! Elina är bäst! "

Fotograf: Maja Karlström

https://www.majakarlstrom.com

first look, bad as pose

Vi hade inte klarat det utan henne! Hon är dessutom rolig, snäll och en fantastisk psykolog för ett stressat brudpar! Elina är bäst!

Morot & Calle

Intresserad att veta vad jag kan göra för dig?

Låt mig hjälpa er lyfta den bördan. Jag vet hur det är. Jag har gått igenom det ni gör, massvis av gånger.

kontakta mig