Amanda & Marcus

Drömbröllopet i Helsingborg

Lördagen den 20 Augusti - intimt bröllop med familj och vänner

Hur blev det till

Amanda och Marcus kom till mig för en dagskoordinering. Vi pratades vid och klickade direkt, och 2 månader innan bröllopet tog jag över.

Planering

Det var vissa punkter som inte var helt klara och vi bestämde att jag tar och fixar dessa! Jag bokade upp möte och guideade paret till rätt leverantör så de själva godkände offerterna och priserna.

Paret och jag hade många korta möten som var minst en gång i veckan, vi hade även telefonsamtal och sms kontakt.
Alla saker som jag checkade av delade jag med mig av och om jag hade ett möte med lokalen, fick de veta hur det gick direkt efter.

"Jag älskar att vara i god kontakt med mina brudpar för då kan de också känna sig lugna och veta att allt går som det ska. "

Resultatet

Jag var på plats 08,00 på morgonen och ser att alla är nere vid frukosten, härligt att se de njuta!

Jag fortsatte med att dekorera lokalen och såg till att personalen hade gjort det som hade lovats dagen innan. Jag mötte upp alla leverantörerna och sen gick tiden så fort och det var dags för First look- sen var det iväg till kyrkan!

En magisk ceremoni i Brunnby kyrka där hela familjen var samlade.

Under hela kvällen så var jag i rummet med alla gästerna. Jag hade god kontakt med toastmastern under hela kvällen. Vi satt och sms till varandra om det skulle ske några ändringar i schemat osv. Och jag kan säga att under denna kvällen (och det händer inte så ofta) är att allt gick enligt schemat till punkt och pricka. De hade en fantastisk toastmaster och samarbetet med henne gick så bra!

Fotograf: Denise Melin Sant
https://denisesantphotography.com/


nygifta, brunnbykyrka

Amanda & Marcus

Intresserad att veta vad jag kan göra för dig?

Låt mig hjälpa er lyfta den bördan. Jag vet hur det är. Jag har gått igenom det ni gör, massvis av gånger.

kontakta mig