Karin & Helane

En spexig dag med massor av skratt

Lördagen den 14 Augusti

Jag kom på plats fredagen den 13 med bilen fylld med saker! Nu så ska denna två åriga planeringen bli till verklighet och deras ceremoniplats ska bli bättre än vad de hade tänkt från start.

Planeringen

Under två år har vi planerat hur deras bröllopslokal ska se ut och även deras ceremoniplats. Jag byggde en bröllops båge som passade paret och som var lätt för mig att transportera från Skåne till Norrköping.

Resultatet

Fredagen var fylld med skratt, lära känna varandra och höra deras kärlekshistoria. Men mitt största arbete var att dekorationerna deras lokal, stryka alla dukar, servetterna ska vikas och allt ska bli perfekt i minsta detalj. De hade en tydlig bild att de vill ha böcker med! Så vi fixade böcker på borden och hängde böcker i hela bröllopsbågen. Jag gick efter en känsla av Alice i underlandet, svävande böcker, växter och tyll.

På lördagen deras bröllopsdag så kontrollerade jag alla dekorationerna så allt var tipptopp! Sen var det den blåsiga ceremoni platsen som ska dekoreras. På grund av blåsten fick idéerna ändras lite, men jag ser alltid till att ha en plan B och C!

Helane och Karins rekommendationer

"Vi gifte oss i Augusti och fick hjälp av Elina från väldigt tidigt start ända in i till sista stund. Hon gjorde arbetet för att få referenser och hon får de allra bästa från oss. Även om det fanns en fysisk distans mellan oss var det aldrig ett problem. Elina hjälpte oss med att ta fram en superfin båge, hon lyssnade på våra idéer och utvecklade dom så de passade till vårt bröllop. Elina har ett öga för detaljer och är uppmärksam och lyssnar in våra önskemål och när hennes tolkning av vår ide inte matchade med vår bild så var det inga problem att lyfta det med henne och tänka om situationen. Elina är värd att investera i för att få den perfekta dagen och en riktigt varm och hjälpsam bröllopskoordinator. Vi ger Elina våra varmaste rekommendationer."

Fotograf: Leon Jiber

jiberweddings.com

brudpar på ceremoni

Elina har ett öga för detaljer och är uppmärksam hon lyssnade på våra idéer och utvecklade dom så de passade till vårt bröllop! Elina är värd att investera i för att få den perfekta dagen!

Karin & Helane

Intresserad att veta vad jag kan göra för dig?

Låt mig hjälpa er lyfta den bördan. Jag vet hur det är. Jag har gått igenom det ni gör, massvis av gånger.

kontakta mig